11 Δεκεμβρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ)!


Μια έρευνα για τον μέσο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε κατά την περίοδο του τελευταίου συνεδρίου του, και τα αποτελέσματα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας. Ερωτήθηκαν 1830 σύνεδροι (περίπου οι μισοί από τους εγγεγραμμένους), από τους οποίους απάντησαν οι 1794. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά ο τυπικός Συριζαίος ανήκει στη διαβόητη «γενιά του Πολυτεχνείου» (που είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας…), είναι άντρας, γύρω στα 50, είναι… ματσωμένος (με οικογενειακό εισόδημα 1.950 ευρώ το μήνα), με ανώτερη μόρφωση, με πολιτική τοποθέτηση στην αριστερά και φιλευρωπαϊστής.

Επίσης, ο μέσος συριζαίος είναι υπέρ της Ε.Ε., θεωρεί ιδεολογικά κοντινότερο κόμμα είναι το ΚΚΕ και όλους τους υπόλοιπους τους τοποθετεί στο χώρο της… κεντροδεξιάς (της ΔΗΜΑΡ συμπεριλαμβανομένης και ΑΝΕΛ), της… δεξιάς (ΠΑΣΟΚ) και της άκρα δεξιάς (Ν.Δ, Χ.Α.). Τέλος, ο μέσος συριζαίος είναι υπέρ της οικολογίας, κατά της αστυνόμευσης και της υποχρεωτικής ένταξης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Θεωρούμε, από προσωπική πείρα, πως η έρευνα είναι ακριβής, ιδίως σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση των συριζαίων. Παρακαλείτε, όποιος γνωρίζει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να είναι φτωχός, να μας τον δείξει, για να τον βάλουμε στο… μουσείο, ως… σπάνιο είδος!


ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου