30 Οκτωβρίου 2013

Κινεζα γραφει ταυτοχρονα με τα δυο χερια!

Σε αυτή την εποχή των υπολογιστών και των smartphones, κάποιοι βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο το να γράψουν σωστά με το ένα χέρι, πόσω μάλλον με τα δύο. Η Κινέζα Chen Siyuan μπορεί να γράψει με τα δύο χέρια ταυτόχρονα, και μάλιστα σε διαφορετικές γλώσσες – με το ένα χέρι Αγγλικά και με το άλλο Κινέζικα!
Μια εκπληκτική ικανότητα της 24χρονης Κινέζας φοιτήτριας την οποία ούτε και η ίδια γνώριζε και ανακαλύφθηκε τυχαία όταν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το μεγάλο όγκο γραψίματος που είχε για την επόμενη μέρα. Η ικανότητά της όχι μόνο να γράφει και με τα δύο χέρια την ίδια στιγμή αλλά να το κάνει, μάλιστα, δύο διαφορετικές γλώσσες εξέπληξε την ίδια αλλά και όσους την παρακολούθησαν στη συνέχεια.
 «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο έγραφα ασυνείδητα με τα δύο χέρια, ενώ προσπαθούσα να τελειώσω την εργασία μου. Όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν δεν το πίστευα», περιγράφει η Chen. Όσο κι αν προσπάθησαν οι συμμαθητές της να την μιμηθούν, κανένας δεν το κατάφερε, ενώ η ίδια αυτή τη στιγμή επιδίδεται στη συγγραφή ποιημάτων… δύο δύο στίχους τη φορά!

perierga.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου