30 Δεκεμβρίου 2014

«ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!» - ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ Κ.Τ.Λ.»


Οι πληροφορίες θέλουν να λένε ότι για κάθε κεφάλι λαθρομετανάστη που έρχεται στη χώρα μας οι «μεταφορείς» εισπράττουν περίπου 3.000 ευρώ.

Το ποσό των 3.000 που καμία φορά γίνεται 5.000 ευρώ που δαπανά κάθε λαθρομετανάστης για να «δραπέτευση» από την χώρα του, είναι υπερβολικό και για κάποιους μια ολόκληρη περιουσία στη χώρα τους.

Εύλογο είναι το ερώτημα που γενάτε για το που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί που έρχονται στην χώρα μας από τρίτες χώρες.

Το τραγικό όμως είναι,ι ότι αν δεχθούμε ότι στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες είναι περίπου 2.000.000 και απαιτούνται 5.000 ευρώ για τον καθένα, το συνολικό ποσό φτάνει σε ύψη μαμούθ 10 δις ευρώ.



Αν υποθέσουμε ότι για την διαμονή τους εδώ σε θέματα που αφορούν:

Φοροδιαφυγή
Κόστος για περίθαλψη
Κόστος για παραμονή
Κόστος από μεταδιδόμενα νοσήματα
Κόστος σε φυλακισμένους.
Απατούνται για κάθε λαθρομετανάστη περίπου 5.000 ευρώ ετησίως, τότε η διαχείριση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας φτάνει στο ιλιγγιώδες ποσό των 20 δίς ευρώ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 2012, 2013, 2014 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
thoureios

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ Κ.Τ.Λ.» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Απορίας άξιον είναι, γιατί δε φεύγουν από τη μνημονιακή Ελλάδα οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», τώρα που έπεσε φτώχεια κατηραμένη. Μα καλά, δεν τους πιάνει η κρίση; Ή μήπως έχουν τον… τρόπο τους και ζουν αυτοί καλά κι εμείς τρισάθλια;

Πέντε «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, ηλικίας 29, 30, 33, 35 και 37 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής και Ακράτας Αχαΐας, ενώ αναζητείται ένας 33χρονος ομοεθνής συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει το τελευταίο έτος εγκληματική ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Αχαΐας.
Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.573 γραμμ.
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 24 γραμμ.
Δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές ακριβείας.
Τρία (3) ρόπαλα και ένα (1) μαχαίρι.
Πλήθος κινητών τηλεφώνων.
Το χρηματικό ποσό των 6.410 ευρώ. Με τέτοια κέρδη (και άκοπα…) είναι ώρα για να φεύγουν; Εδώ θα μείνουν μια ζωή (αν δεν τους στείλουμε από κει που ήρθαν)!

ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου