14 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!



Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, ως και μισό μέτρο χιόνια θα πέσει σε πολλές περιοχές της Ευρώπης κατά τις γιορτές των φετινών Χριστουγέννων και ιδιαίτερα μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 23 ως και τις 26 Δεκεμβρίου.

Πολύ χιόνια φαίνεται πως θα πέσει σε όλα τα Βαλκάνια αλλά και σε χώρες της κεντρικής και βορειοανατολικής Ευρώπης, μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα που προβλέπει το Greek-Weather.Org εδώ και πολλές μέρες.

Τώρα, πολλούς τους ενδιαφέρει αν θα χιονίσει στο παραπάνω χρονικό διάστημα και στην στην Ελλάδα. Όλα δείχνουν σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, πως πολύ χιόνια θα πέσει κυρίως στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας τα Χριστούγεννα.

Αυτή τη στιγμή αρκετά προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν πολλά χιόνια ίσως και σε ορισμένες πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές της βόρειας μόνο χώρας. Γενικότερα ο καιρός δεν θα κυλίσει όπως όλα δείχνουν με καλό καιρό τα Χριστούγεννα, αλλά με κακοκαιρία σε όλα τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, με πολλά χιόνια, κρύο αλλά και πολλές καταιγίδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου