3 Μαρτίου 2014

Bολικα ψεμματα για την Ουκρανια απο τους σιωνιστες του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ


Εδώ και μέρες υπό τον τρόμο αναβίωσης του εθνικοσοσιαλισμού στην Ουκρανία….οι αριστεροί απατεώνες συνεπικουρούμενοι απο τους δεξιούς απατεώνες και με την βοήθεια αρκετών, που υπο την προοπτική προσωρινούς ανέλιξης στην εξουσία τρέμουν στην ιδέα της υπεράσπισης των αληθινών φυσικών αξιών, διαδίδουν φήμες περί απαγόρευσης της ελληνικής γλώσσης στην Ουκρανία και περί διωγμού των ελλήνων.

Ξεκινώντας απο το δεύτερο να τονίσουμε ότι οι κομμουνιστές οι οποίοι ως αδέρφια τους δεν θεωρούν τους έλληνες και δεν πιστεύουν στην φυλή, ενθυμούνται αυτήν την ίδια έννοια του έθνους που δεν πιστεύουν, όταν δέχονται επίθεση.

Στην Ουκρανία δέχθηκαν επίθεση οι μπολσεβίκοι κομμουνιστές ελληνικής καταγωγής που συνεργάζοντο με τον κομμουνιστή πρώην πρόεδρο και οι οποίοι προκαλούσαν ακόμα και με την παρουσία τους αφού ο Στάλιν εξόντωσε στο όνομα της αριστεράς τουλάχιστον 6.000.000 Ουκρανούς…. EΔΩ

Οι ουκρανοί τους επετέθησαν όχι επειδή είναι έλληνες, αλλά επειδή είναι κομμουνιστές…άλλωστε σε κάθε άλλη περίπτωση με μανία αρνούνται τον εθνισμό τους.

Έχουμε όμως και ένα νέο….

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ….ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φυσικά ο Σύριζα, τώρα θέλει οι έλληνες, που τόσο μισεί, να υπερασπιστούν τους μπολσεβίκους φίλους του…Προτείνουμε να απευθυνθεί στον Μανικετόκουμπο, Τσενάι και βιαστή της Μυρτούς….Ελληνες δεν είνα και αυτοί κατά την θεωρία του;;;Ας μιλήσει μαζί τους.




Το δεύτερο ψεύδος είναι ότι απαγορεύθηκε η ελληνική γώσσα…

Η απάντηση έρχεται απο τον πρέσβη στην Ουκρανία ο οποίος ενεφανίσθη τηλεφωνικώς στο ΚΟΝΤΡΑ όπου και διασαφήνισε ότι επιβλήθη η Ουκρανική ως επίσημος γλώσσα διότι ως τότε ήταν απο κοινού με την Ρωσσική…

Η ελληνική όχι μονο διδάσκεται αλλά υπάρχουν έδρες στα πανεπιστήμια και τουλάχιστον 30000 φοιτητές ουκρανοί που την μαθαίνουν.

Επίσης ενημέρωσε ότι οι έλληνες ομογενείς δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα και συνεχίζουν να ζούν κανονικότατα …..

Φυσικά για όσους έχουμε μνήμη γεννάται το ερώτημα, όταν ο Χότζας απαγόρευε τα ελληνικά στην Β.ΗΠΕΙΡΟ….αυτοί οι ίδιοι αριστεροί τι κάναν;;; δεδομένου μάλιστα ότι είχαμε αληθινή απαγόρευση και όχι ψεμματάκια για εσωτερική αντιναζί προπαγάνδα….

Σύντομα θα σηκώσουμε και το βίντεο.

Οι κύριοι της αριστεράς, αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών των τραπεζιτικών σιωνιστικών αφεντικών τους….Νομίζουν ότι ζούν στην εποχή της σοβιετικής προπαγάνδας….απατώνται



πηγη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου