17 Φεβρουαρίου 2014

Oταν ο espresso γινεται τεχνη



 

 

Η ιδρυση αυτου του φορουμ φωλιασε στο μυαλο τριων ανθρωπων πριν ενα χρονο περιπου καθως διαφορες συγκυριες δημιουργησαν και στους τρεις αυτους ανθρωπους




την αναγκη για ελευθερη εκφραση χωρις ασφυκτικες καταπιεσεις ,δεσμευτικους κανονες και καθοδηγουμενες συμπεριφορες αλλά παντα ομως μεσα στα πλαισια της υγιους συμπεριφορας , οχι οπως την οριζουν οι ιδιοκτητες αυτου του φορουμ αλλα οπως την οριζουν οι καθαρες συνειδησεις ολων μας.

Οταν μια ωραια πρωια αυτοι οι τρεις ανθρωποι συναντηθηκαν για ενα καφεδακι σε καποιο Third wave coffee της αθηνας ,ενωσαν τις συνειδησεις τους και απο εκεινη τη στγμη ξεκινησε ενα ταξιδι κυριολεκτικα προς το αγνωστο.
Λετε να εφταιγε το καφεδακι που εφτιαξε ο ταλαντουχος barista του καταστηματος με την εντονη οξυτητα που ειχε;
Φυσικα και οχι.Αυτο που εφταιξε ειναι ο διακαης ποθος για αναζητηση....



Δεν βλεπουμε τον καφε σαν ενα τροπο να μεινουμε ξυπνιοι .

Βλεπουμε τον καφε σαν Τεχνη , γιατι αυτο ειναι ..

Η ολη διαδικασια να φτιαξεις εναν εσπρεσσο ειναι τελετουργικη , μαγικη για να πετυχεις το τελειο Φλυτζανι..

Παρατηρουμε , μαθαινουμε , μεταδιδουμε αυτο που μας χαρισε η μανα γη ..

Τον Καφε!

Απο τον καρπο(καφε) πανω στο καφεοδεντρο , την προλευεση του καφε , το υψομετρο που βρισκονται τα καφεοδεντρα(παιζει ρολο , θα το δουμε στο φορουμ αυτο αναλυτικα) , τις πολλες διαφορετικες φαρμες στην ιδια περιφερεια και την μεθοδο επεξεργασιας , μπορουμε να παρουμε πολλα διαφορετικα φλυτζανια και πολλες γευσεις μιας και ο καφες ειναι ο πιο πολυπλοκος καρπος στην φυση ..

Ελατε ...

Αναζητηση για παρεα; για φλυαρια; για το τελειο God shot; Πραγματικα ναι και οχι μαζι.
Ναι γιατι τα ψαχνουμε ολα αυτα οντως αλλα και οχι γιατι ο πραγματικος λογος της αναζητησης μας ειναι η ιδια η αναζητηση.....και γι αυτο σας καλουμε σε ενα φορουμ που:
- Θα λετε ελευθερα την αποψη σας ειτε ειναι υπερ μας ειτε ειναι εναντιον μας.

- Οι ανθρωποι του ειναι φυσικα προσωπα που δεν φοβουνται την γνωριμια με ολους εσας και δεν εχουν να κρυψουν τιποτε.

Η αναγκη μας για διαμοιρασμο ξεπερνα την αναγκη μας για απομονωση.

- Οι γυναικες ειναι περισσοτερο ευπροσδεκτες απο τους αντρες γιατι στην τελικη δεν ειμαστε μοναχοι.....ισως και επειδη σε πολλες περιπτωσεις....εεεε αντε στις περισσοτερες ειναι πιο αντικειμενικες στην κριση τους.

- Και τελος..Θελουμε πραγματικα να μαθουμε και να εξελιχτουμε μεσα απο την βοηθεια σας ,τις γνωσεις σας και την συμμετοχη σας.

-Να μαστε λοιπον εδω οι Νικος - Νικος και Δημητρης στην διαθεση σας για αφθονη συζητηση και ζεστη φιλικη και ειλικρινη παρεα πανω απο ολα .


http://coffeeheat.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου