17 Ιανουαρίου 2014

«ΒΡΟΝΤΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ» Βρεθηκε το «οπλοστασιο» της Χρυσης Αυγης; - Βιντεο



Διαβάζουμε στον «Ριζοσπάστη», , ότι έγινε τον Αύγουστο μία τελετή στον Μαίναλο, προκειμένου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ταγματάρχη του «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» και διοικητή του Αρχηγείου Μαινάλου Δημήτρη Γιαννακούρα, γνωστό με το όνομα «Πέρδικας»,

Το πραγματικά ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, εκτός βέβαια του γεγονότος ότι παρόμοιες τελετές άλλων φορέων και κομμάτων το ΚΚΕ τις αποκαλεί «γιορτές μίσους», (αυτές προφανώς δεν είναι) περικλείεται σε μία φράση του ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη».

Εκεί, αναφέρεται επί λέξει ότι ....«την ώρα που τα ονόματα διαβάζονταν ένα ένα, η πλαγιά του βουνού «βροντούσε» ξανά προς τιμήν όλων όσοι έθεσαν το όπλο και τη ζωή τους στην υπηρεσία του λαού, πιστοί στον όρκο του μαχητή του ΔΣΕ.»

Πριν προχωρήσουμε στην ερμηνεία αυτής της «αινιγματικής» φράσεως του ρεπορτάζ να πούμε ότι στην εκδήλωση (και συνεπώς μάρτυρες του γιατί «βροντούσε» η πλαγιά του βουνού) ήταν οι:
Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του Κόμματος.
Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Στο βίντεο που προέρχεται από τον 902, ακούγονται καθαρά οι πυροβολισμοί των όπλων. Αυτό από μόνο του θα αρκούσε για να ενεργήσει εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστώσει τι όπλα ήταν αυτά και γιατί έριχναν πυροβολισμούς.

Ας φανταστούμε σε μια αντίστοιχη εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» τι θα γινόταν εάν ακουγόταν όχι πυροβολισμός, στην περίπτωση αυτή θα είχαν πάει όλοι μεσα, αλλά καμιά απλή στρακαστρούκα...


defenbcenet.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου