16 Οκτωβρίου 2013

Πεινασμενη αρκουδα κλειδωθηκε μεσα σε... αυτοκινητο! [βιντεο]


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της πόλης Τράκι στην Καλιφόρνια, καθώς μέσα στην τελευταία μόνο εβδομάδα έχουν αναφερθεί...

3 διαφορετικά περιστατικά αρκούδων που κλειδώθηκαν μέσα σε αυτοκίνητα.

«Διανύουμε μια ιδιαίτερα ξηρή περίοδο, με αποτέλεσμα οι τροφές που καταναλώνουν οι αρκούδες να είναι λιγοστές και να αναγκάζονται να έρχονται στις πόλεις για να βρουν κάτι να φάνε», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, εξηγώντας τα αίτια πίσω από τα 3 αυτά περιστατικά.

«Οι αρκούδες έχουν τόση δύναμη που, αν μυρίσουν φαγητό μέσα σε ένα αυτοκίνητο, μπορούν να ανοίξουν σχετικά εύκολα την πόρτα του. Πολλές φορές, όμως, όταν μπαίνουν μέσα στο όχημα, η πόρτα κλείνει πίσω τους, με αποτέλεσμα να παγιδεύονται μέσα σε αυτό», προσέθεσε.

Στα δύο από τα τρία περιστατικά, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων κάλεσαν την αστυνομία για βοήθεια και, μετά από λίγη ώρα, οι αρκούδες ελευθερώνονταν από τα οχήματα.

Στο τρίτο, ωστόσο, το οποίο και καταγράφηκε σε βίντεο, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έλειπε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να σπάσουν το παράθυρο προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άγριο ζώο.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αρκούδες είναι αρκετά φοβισμένες και μόλις απεγκλωβιστούν από το όχημα τρέχουν κατευθείαν πίσω στο δάσος», προσέθεσε ο εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο:







directnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου