13 Σεπτεμβρίου 2013

Πολεμος καταθετων κατα Κυπριακης Δημοκρατιας

Κλιμακώνεται η αντίδραση των επενδυτών που έχασαν τις τοποθετήσεις τους στην Κύπρο, είτε ως μέτοχοι των δύο κυπριακών τραπεζών είτε ως κάτοχοι ομολόγων (αξιόγραφων) είτε και ως καταθέτες.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο King George ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το συγκεκριμένο μέτωπο. Η συνάντηση διοργανώνεται από το δικηγορικό γραφείο kyros law associates σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Grant and Eisenhofer.

Η τελευταία θεωρείται εξειδικευμένη στα θέματα αυτά καθώς έχει εξασφαλίσει πάνω από 13 δισ. δολάρια υπέρ των πελατών της τα πέντε τελευταία χρόνια. (Κάποιες από τις αποζημιώσεις αυτές ήταν από υποθέσεις εναντίον κρατών όπως το Βέλγιο, Κολομβία).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση της Τετάρτης θα είναι παρόντες πέντε Αμερικανοί Δικηγόροι, «top litigators» του είδους τους, πολυβραβευμένοι και διακεκριμένοι σε θέματα που αφορούν προστασία επενδυτών και Διεθνή Διαιτησία (Jay Eisenhofer, Constantine Kyros, Richard Guttman, Rober Schiffrin, Cailtin Moyna).

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robert Schiffrin είναι ο δικηγόρος-πρώην δημόσιος κατήγορος, που αντιμετώπισε με επιτυχία την υπόθεση Madoff στις ΗΠΑ.


voria.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου