19 Σεπτεμβρίου 2013

'Ύμνοι'' Ντι Κανιο για Μαυρια

Ο Πάολο Ντι Κάνιο το ερχόμενο Σάββατο θ' αφήσει στον πάγκο τον Χάρη Μαυρία, όμως δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Το περασμένο Σάββατο ο Χάρης Μαυρίας βρέθηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην ενδεκάδα της Σάντερλαντ και αγωνίστηκε για 70 λεπτά κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς ο Τζακερίνι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ιταλός ακραίος το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και ο Μαυρίας να πάει στον πάγκο, όμως όπως δήλωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ''κερδίσει'' την εμπιστοσύνη του.

''Ο Τζακερίνι είναι απόλυτα έτοιμος και αυτή την στιγμή δεν τίθεται ερώτημα αν θα είναι στην ενδεκάδα το Σάββατο, θα παίξει. Όμως υπάρχει και ο Μαυρίας, ήταν στην ενδεκάδα στον προηγούμενο αγώνα, μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να έχει καλή απόδοση, ενώ μην ξεχνάμε ότι την Τρίτη έχουμε και Λιγκ Καπ.

Πρέπει να διαχειριστούμε με σύνεση τους συγκεκριμένους παίκτες διότι είναι πολύ καλοί και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό'' είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Την ερχόμενη Τρίτη η Σάντερλαντ υποδέχεται την Πιτέρμπορο για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και ο Μαυρίας αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα για τις ''μαύρες γάτες'', καθώς ο Ντι Κάνιο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του.

''Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Μαυρία. Έχει πολύ καλές προοπτικές. Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να βελτιώνεται και να δουλεύει σκληρά. Αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ, τα πήγε καλά και θέλει να βελτιωθεί. Αν αναλογιστούμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, τα πήγε πολύ καλά.

Έχει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του εκτός από καρδιά, έχει δυνατά πόδια, είναι αθλητικός και τις τελευταίες εβδομάδες έχει εξελιχθεί.

Ήρθε στην ομάδα αρκετά... άδειος. Είδατε κόντρα στην ΜΚ Ντονς όπου έκανε ντεμπούτο ότι προσπάθησε μερικές φορές να παίξει ''1-2'' αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Ωστόσο, κόντρα στην Άρσεναλ είχε καλή απόδοση για 70 λεπτά, είτε με την μπάλα, είτε χωρίς την μπάλα. Στο β' ημίχρονο μην ξεχνάτε ότι έκανε πάσα 30 μέτρων στον Άλτιντορ για να σκοράρει, κάτι που είναι δύσκολο, ωστόσο είχε εξαιρετική ηρεμία στην προσπάθεια του.

Έχει πολύ καλές προοπτικές, δεν θέλω να υπερβάλλω, είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος'' τόνισε χαρακτηριστικά.



prasinanea.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου