22 Μαρτίου 2013

Επεισοδιακη καταδιωξη - Διαρρηκτες τραυματισαν 2 αστυνομικους της ΔΙΑΣ


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκαν δύο Έλληνες διαρρήκτες, ένας 35χρονος και μια 33χρονη, οι οποίοι στην...

προσπάθειά τους να διαφύγουν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και συγκρούστηκαν με τέσσερα οχήματα.

Η υπόθεση αφορά την επεισοδιακή καταδίωξη των δύο διαρρηκτών, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στις 19-3-2013.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία δύο άτομα επιχειρούν να διαρρήξουν αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί φθάνοντας στην περοχή εντόπισαν τους δράστες μέσα σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο είχαν διαρρήξει πριν λίγο.

Οι δράστες μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και ο 35χρονος οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε σε ένα διερχόμενο Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο και τρία σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Μετά τις συγκρούσεις με τα άλλα οχήματα, το αυτοκίνητο των δραστών σταμάτησε και οι αστυνομικοί το πλησίασαν για να ελέγξουν τους δύο επιβαίνοντες.

Εκείνη τη στιγμή, ο οδηγός έκανε όπισθεν και τραυμάτισε δύο από τους αστυνομικούς στο πόδι και στο χέρι, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με την αστυνομία, αντιστάθηκε σθεναρά, χτυπώντας με γροθιές και κλωτσιές τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52 ναρκωτικά δισκία και 7 μαχαίρια.

Σημειώνεται, ότι δικογραφία για την υπόθεση σχημάτισε το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα.















directNEWS.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου