7 Φεβρουαρίου 2013

Έγγραφα φωτια «καινε» τον Προεδρο της ΝΕΒ – Τα «παιρνει» απ’ τον Ξερα!


Έγγραφα φωτιά «καίνε» τον Πρόεδρο της ΝΕΒ – Τα «παίρνει» απ’ τον Ξέρα! 

Σε μια «αποκάλυψη» η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα προέβη σήμερα το αλβανικό εθνικιστικό κόμμα Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, ο πρόεδρος της οποίας δηλώνει πως κατέθεσε στον Γενικό Εισαγγελέα της Αλβανίας Adriatik Llalla, φάκελο με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία (fakte dhe prova) σύμφωνα με τα οποίο ο Σαλί Μπερίσα χρηματοδοτεί μέσω του υπουργείου Εργασίας τον Πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κ. Θεοφάνη Καλυβιώτη.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κατηγορεί τον πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για διάπραξη αδικημάτων και εγκλημάτων εις βάρος της ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της Αλβανίας με χρηματοδότηση από τον υπουργό Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρο Ξέρα.

Ο ηγέτης των Ερυθρόμαυρων Kreshnik Spahiu έδωσε στην δημοσιότητα μέρος του φακέλου στον οποίο περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό, μισθοδοσίες και υπουργικές αποφάσεις (επίσημα κρατικά έγγραφα) τα οποία εμφανίζουν τον κ. Καλυβιώτη ως σύμβουλο του Υπουργείου Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρου Ξέρα.

Σύμφωνα με την μισθοδοσία του Υπουργείου Εργασίας ο κ. Καλυβιώτης φαίνεται να έχει λάβει τον Ιανουάριο του 2013 για τις «υπηρεσίες» του ως συμβούλου του κ. Υπουργού το ποσό των 1.042.000 λεκ ή περίπου 770 ευρώ.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα αλβανικά ΜΜΕ ο Spahiu παρουσιάζει τον κ. Καλυβιωτη ως πρόεδρο μιας ανύπαρκτης οργάνωσης με την ονομασία «Κίνηση για την Ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και για την Μεγάλη Ελλάδα» κατηγορώντας παράλληλα τον υπουργό Σπύρο Ξέρα πως «επί σειρά ετών χρηματοδοτεί τον πρόεδρο της οργάνωσης για την Ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και πως από κοινού έχουν χαράξει σχέδιο το οποίο έκαναν πράξει με την ίδρυση τοπικού παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία», φυσικά κάτι τέτοιο είναι εντελώς αναληθές και απλώς το αναφέρουν για να δυναμιτίσουν περισσότερο το ανθελληνικό κλίμα για ψηφοθηρικούς λόγους, ας μην ξεχνάμε πως πλησιάζουν και οι εκλογές! Την σχετική είδηση πάντως την διέψευσε προ ημερών στην Aftonomi.gr o βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς.
Το μοναδικό πράγμα που ευσταθεί απ' όσα δηλώνει ο πρόεδρος των ερυθρόμαυρων εθνικιστών είναι ότι ο κ. Καλυβιώτης είναι έμμισθος του Ξέρα και μάλιστα με πολύ καλό μισθό, όλα τα υπόλοιπα είναι κατάφωρες συκοφαντίες καθώς τίποτε δεν συνδέει τον πρόεδρο της ΝΕΒ με την Χρυσή Αυγή!
- Η ανακοίνωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας

«Επί σειρά ετών ο υπουργός του Μπερίσα έχει χρηματοδοτήσει από τον προϋπολογισμό του αλβανικού κράτους καθώς και με χρήματα των Αλβανών φορολογουμένων τον ηγέτη της οργάνωσης για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και από κοινού έχουν σχεδιάσει και έκαναν πράξει την δημιουργία παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αντιπολίτευση στην Ελλάδα, αλλά στην Αλβανία φαίνεται πως βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης. Παρότι ο Θεοφάνης Καλυβιώτης έχει ζήσει περισσότερο στην Αθήνα απ´ ότι στην Αλβανία, και παρότι δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια μέρα για να εργαστεί στο υπουργείο από το οποίο πληρώνεται, προκύπτει πως είναι ένας εκ των υψηλόβαθμων υπαλλήλων και των πιο στενών συμβούλων της κυβέρνησης του πολίτη Σαλί Μπερίσα. Από τα φύλλα μισθοδοσίας ενός εκ των υπουργείων της κυβέρνησης του πολίτη Σαλί Μπερίσα αλλά και από άλλες εντολές της υπηρεσίας (!) προκύπτει ότι ο Θεοφάνης Καλυβιώτης έχει πληρωθεί συστηματικά, παρά τη μη εμφάνισή του στην δουλειά, όμως λόγω της αντιαλβανικής του ενασχόλησης έχει ανταμειφθεί και πληρωθεί για την δημιουργία του ναζιστικού παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία».

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να αρχίσει το συντομότερο δυνατό την επίσημη έρευνα και την ποινική δίωξη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής και των αξιωματούχων της κυβέρνησης του πολίτη Σαλί Μπερίσα που εμπλέκονται σε υποθέσεις που παραβιάζουν την ακεραιότητα και την εθνική κυριαρχία της Δημοκρατίας της Αλβανίας και του αλβανικού έθνους κάνοντας κατάχρηση των φόρων των αλβανών πολιτών προσπαθώντας έτσι να υπονομεύσουν την εδαφική ακεραιότητα της Δημοκρατίας της Αλβανίας».

Ο Κρεσνίκ Σπαχίου δήλωσε στα αλβανικά ΜΜΕ ότι είναι ο πρώτος φάκελος που απευθύνεται (!) στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας της Αλβανίας για τα εγκλήματα των κυβερνητικών αξιωματούχων ο οποίος έρχεται στο φως της δημοσιότητας στα πλαίσια της εκστρατείας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας «Τα Πρόσωπα του Εγκλήματος», στην συνέχεια θα κατατεθούν κάποιοι φάκελοι και ντοκουμέντα πιο σοβαρά που ρίχνουν φως στα εγκλήματα των υπουργών του πολίτη Σαλί Μπερίσα.




aftonomi.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου