9 Φεβρουαρίου 2013

Αιτωλ/νια: "Καταληψη" από 64 λαθρομεταναστες σε μπανγκαλοους στην Πογωνια!!

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ..
64 συνολικά άτομα ανακάλυψε χθες το βράδυ η αστυνομία να βρίσκονται μέσα σε τουριστικά καταλύματα κοντά στο Βαρκό της Πογωνιάς του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης τουριστικής μονάδας, η οποία εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο δεν λειτουργεί διαπίστωσε ύποπτες κινήσεις στο συγκρότημα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί από την Βόνιτσα δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού μέσα στα μπανγκαλόους βρίσκοντας 64 συνολικά αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων (Παλαιστίνιοι, Σύριοι, Ιρακινοί, Πακιστανοί, κτλ).
 Όπως προέκυψε από την έρευνα φορτηγό άφησε τους αλλοδαπούς στο σημείο πριν από δυο μέρες περίπου και όλοι τους περίμεναν σκάφος για να τους παραλάβει για την Ιταλία. Με κάποιον τρόπο οι μετανάστες βρήκαν μάλλον στην ρεσεψιόν τα κλειδιά από τις κατοικίες , τις άνοιξαν και εγκαταστάθηκαν μέσα σε αυτές. Από τα 64 συνολικά άτομα προέκυψε ότι τα 58 είναι λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους γυναίκες αλλά και ανήλικα παιδία. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ προληπτικά ένα κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Οι λαθρομετανάστες έχουν ήδη μεταφερθείς την Αστυνομικοί διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, όπου οι σχετικές νόμιμες διαδικασίες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου