7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΤΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ!

Αλλάξτε τις γνώμες σας και φυλάξτε τις αρχές σας,
αλλάξτε τα φύλλα και φυλάξτε τις ρίζες.
Βίκτωρ Ουγκώ

"Όποιος δεν ξέρει τις ρίζες του,


όποιος δεν ξέρει τι έγινε και τι συνέβη

τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια,

ζει στο σκοτάδι και σκοντάφτει

από την μια μέρα στην άλλη

-Γκαίτε-
Εγώ όμως,δεν θέλω να μοιάσεις σ'αυτούς τους ανθρώπους και γ'αυτό θα βάλω τα δυνατά μου να σου μάθω τις ρίζες σου και την ιστορία σου.Μόνο έτσι θα γίνεις άνθρωπος.Μόνο έτσι θα είσαι κάτι παραπάνω από ένας γυμνός πίθηκος.Μόνο έτσι δεν θα αιωρείσαι αβοήθητος στο κενό.
"Γιοστειν Γκααρντερ -Ο κόσμος της σοφίας"

Μαθαίνοντας την αλήθεια που βρίσκεται πάντα στο παρασκήνιο συνειδητοποιώντας το ποιοι πως και γιατί κινούν τα νήματα και σε μετατρέπουν σε μια ομοιόμορφη υλιστική μάζα και σε έναν καταναλωτικό χοίρο..σε ένα διεθνιστικό πιόνι πάνω στην σκακιέρα της παγκοσμιοποιήσεως που προστάζει την απαγκίστρωση σου από τις ρίζες σου προστάζει τον εκφυλισμό των γνήσιων αξιών και ιδανικών τα οποία σε χαλεπούς καιρούς σε κρατούσαν ζωντανό...μια παγκοσμιοποίηση που καταστρέφει την ιδιοτυπία και την ιδιοσυστασία των λαών...με σκοπό τον εξανδραποδισμό της ανθρώπινης συνείδησης και την μετατροπή μας σε έναν απρόσωπο τυφλό όχλο..

Όταν καταλάβεις θα σηκώσεις κεφάλι επειδή θα έχει ξεκινήσει η επανάσταση πρώτα από μέσα σου συνειδητοποιώντας το matrix στο οποίο είσαι και εσύ παγιδευμένος..Όσο νομίζεις ότι καταλαβαίνεις τρώγοντας το παραμύθι του διεθνισμού, της "προόδου" ,του υλισμού,της σάπιας κουλτούρας της νέας εποχής,των ουτοπικών ψευτοιδεολογιών και της ψευτοεξέλιξης των ημερών μας τόσο θα παραμένεις υπηρέτης της νέας τάξης και θα σηκώνεσαι μόνο όταν αυτοί που πραγματικά σε εξουσιάζουν το αποφασίσουν..

Ότι ανθίζει έχει τις ρίζες του αν θες να ανθίζεις φύλαξε τις ρίζες σου..αλλιώς σάπισε στην λήθη του θολωμένου μυαλού σου...


"Όταν λοιπόν οι Έλληνες απέκτησαν επαφή με το παρελθόν τους, όταν πληροφορήθηκαν για τους αρχαίους Σοφούς και Ήρωες τους, όταν οι Έλληνες ανακάλυψαν ποιοι ήσαν, όταν η ψυχή τους γέμισε από υψηλές ιδέες από γενναίες πράξεις ελεύθερων ανθρώπων και βρήκαν ότι αυτά ανταποκρίνονταν απόλυτα στα υψηλά ιδανικά που επιζητούσαν , τότε και μόνο τότε ξεσηκώθηκαν με αυτογνωσία για την ελευθερία τους και επαναστάτησαν ψυχή τε και σώματι για έναν αγώνα υπέρ Βωμών και Εστιών. Για ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ η ΘΆΝΑΤΟ. Για μια πατρίδα που ήταν απ'τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά"
Νάσος Πάνθηρας


ποικιλοτρόπως

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου